Cel mai mare studio de videochat si cel mai profesionist din Iasi si din tara este cunoscut pentru sistemul de plata la zi abordat de acesta. Infiintat inca din anul 2008, Lucky Studio Iasi a fost alternativa femeilor care si-au dorit o viata mult mai buna in Romania, fara griji si probleme.

In spatele acestui studio de videochat de succes sta o echipa tanara si profesionista de femei, care ajuta la buna functionare si organizare a sistemelor si serviciile oferite de studio. Dat fiind faptul ca este un studio exclusiv pentru femei, romancele s-au angajat la Lucky Studio in numar mare, anul acesta studioul numarand peste 290 de angajate.
Dintre aceste 290, jumatate din numar se afla la studio, iar cealalta jumatate este in colaborare de acasa. Succesul mare pe care Lucky Studio l-a avut la angajate si renumele pe care il are in castiguri a facut in asa fel incat in 2015 sa fie declarat cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Lucky Studio a fost declarat cel mai bun studio de videochat din tara

Poza 9Mai exact, “Cam Studio of The Year”, in cadrul celei de-a treia editii a prestigiosului AW SUMMIT. Alaturi de modelele sale, fara de care n-ar fi reusit aceasta performanta, Lucky Studio sarbatoreste prestigiul si bucuria de a putea ajuta fiecare romanca in parte.

Pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut acest studio de videochat de-a lungul anilor, care au fost recunoscute atat national, cat si international, Lucky Studio a dorit sa isi rasplateasca modelele pe masura. Fiindca ele sunt pretuite la studio si sunt apreciate pentru ceea ce fac.

In acest sens, sistemul de plata la zi prin care ele castiga intre 300 si 800 de lei nu este singurul beneficiu pe care ele il au la studio. Drept recunostinta pentru munca lor, managera studioului a decis ca in fiecare duminica, fetelor sa le fie calculat cate un bonus.

Pe langa castigurile zilnice, fetele mai primesc si bonusuri foarte mari

Poza 26Acesta incepe de la 300 de lei si ajunge pana la 3.000 de lei, in functie de cat au obtinut ele din videochat in saptamana ce tocmai a trecut. Astfel, ele isi pot dubla veniturile prin aceste bonusuri de senzatie.

De asemenea, castigurile sunt cu atat mai placute in momentul in care fetele afla ca vor primi de la studio machiaj gratis in fiecare zi, transport, cazare, accesorii, sedinte foto si sedinte de infrumusetare si, nu in ultimul rand, cursuri de limba engleza si franceza.

Astfel, fetele de la Lucky Studio sunt scutite de foarte multe cheltuieli si se pot bucura de banii castigati in liniste, cu un job in Iasi foarte usor si un mediu de munca prietenos, confortabil si frumos.