Magazin Mi Ny Palas Mall IasiIncepand cu data de 17 iulie 2014, clientii Palas Mall pasionati de cosmetice au la dispozitie o noua destinatie de cumparaturi. Primul magazin din Romania al brandului italian MI NY s-a deschis la Palas Mall, la etajul 1 al Atriumului, intrarea principala dinspre Palatul Culturii. Cu un design vesel si revigorant, noua locatie este locul ideal pentru shopping in materie de beauty.

MI NY ofera produse cosmetice italiene de o calitate superioara. Pe rafturile celui mai nou magazin din Palas Mall, doamnele si domnisoarele vor gasi peste 400 de nuante de oja, lacuri pentru manichiura semipermanenta, gel pentru reconstructia unghiilor, precum si diverse produse pentru „nail art”. De asemenea, MI NY propune cele mai noi tehnologii si accesorii pentru ingrijirea unghiilor, precum lampe profesionale LED si UV, pile, freze, forfecute, pensoane si multe altele. Pe langa acestea, noua locatie ofera o gama completa si variata de make-up: fond de ten si pudra cu texturi fine, fard de pleoape in culori deosebite, rujuri cremoase, rimel, corector, lapte demachiant si alte produse cosmetice.

MI NY acorda o atentie maxima calitatii materiei prime, toate articolele fiind realizate in conditii de maxima siguranta, fara a contine substante chimice ce pot avea efecte nocive. Proprietatile deosebite recomanda produsele MI NY pentru saloanele de infrumusetare, care vor beneficia de un discount de 12%. De altfel, doamnele si domnisoarele care vor sa fie cochete sunt intampinate cu o oferta speciala: la trei articole cumparate, vor primi cadou un lac de unghii din gama Glam sau Nail Art.

Brandul MI NY s-a infiintat in 2011, fiind prezent in Italia, Armenia, Norvegia, Ucraina si, incepand de astazi, in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *