De cate ori nu ai intrat intr-un muzeu sau o casa memoriala si ai ramas coplesit de ce ai vazut inauntru? De cate ori nu ai intrat intr-un astfel de spatiu si nu ti-ai imaginat, macat pentru o clipa, ca tu locuiesti in acel spatiu, ca iti servesti dimineata cafeaua intr-un scaun comod si impunator, la o masa din lemn masiv, inconjurat de o bbilioteca impresionanta, atat ca obiect de mobilier, cat si la cartile pe care le contine? Poate te intrebi de ce nu ai locuit intr-un asa spatiu in copilarie. De ce in copilarie mai tot mobilierul care te inconjura era din PAL sau ceva asemanator. S-a intamplat asta din cauza comunismului. Muzeele in care intri redau atmosfera din perioada interbelica sau de la sfarsit de secol XIX. Comunistii au preluat puterea in 1947. Atunci au inceput nationalizarile. Cei care locuiau in casele pe care azi la vizitezi ca muzeu erau numiti chiaburi, casele le erau confiscate. De multe ori proprietarii lor ajungeau intr-un bloc nou (acum li se zice blocuri comuniste). Viata trebuia sa fie mai simpla, mai saracacioasa. Lemnul masiv a fost inlocuit cu pat. Rafinamentul cu saracie. Acesta este unul dintre motive.

Partea bune este ca nu mai traim in comunism. Asta de vreo 25 de ani. Saracia care a tinut Romania sub control timp de aproape jumatate de secol a lasat rani adanci. Saracia propriu-zisa a fost inlocuita de prejudecati. Tot de partea buna tine faptul ca astazi este mult mai usor sa iti pui visele in aplicate. Visezi la mobilierul somptuos descris la inceputul articolului? E foarte aproape de tine. Intra pe mobiclas.com si ai sa te convingi.

Fie ca te gandesti la scaune, biblioteci, birouri, pantofare, dormitoare, noptiere, mese sau dulapuri, gasesti pe site o oferta variata. Toate piesele de mobilier pe care le-am pomenit saun de import, realizate in propriile sectii de productie ale Mobliclass, prin procese controlate, garantand clientilor calitatea functionala si estetica. Mobilierul este realizat, la fel ca cele de epoca, din lemn de esenta nobila, selectionat atent si cu exigenta: tei, fag si/sau stejar. Daca doresti detalii suplimentare, finasele sunt realizare atent, cu rafinament, dupa tehnologii italiente, iar pentru gust si estetica  mobilierul poate avea in componenta furnire de lemn de fag, nuc, cires, lemn exotic sau pot fi innobilate cu sculpturi, intarzii, vitraje si resonerii de calitate.

Suna bine, mai ales ca poti alege intre stiluri, fie neoclasic, fie forme originale clasice cu aer contemporan.

Dupa cum spunea, astazi visele sunt mai usor de a se indeplini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *