Afis Club Iubitor de Iasi_8 nov.2014_Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” va invita sambata, 8 noiembrie 2014, incepand cu ora 11.00, la Sala de Lectura, la o noua intalnire a pasionatilor istoriei trecutului orasului, care se desfasoara in cadrul Clubului „Iubitor de Iasi”. Tema intalnirii: „Gh. Asachi – portret in epoca” este dedicata personalitatii complexe a lui Gheorghe Asachi de la a carui moarte se implinesc, in aceasta luna, 145 de ani si va fi prezentata de Corneliu Coman, prieten al istoriei si al monumentelor iesene.

Clubul „Iubitor de Iasi” se adreseaza tuturor celor pasionati de istoria locala si isi propune, prin intalniri periodice, sa faciliteze cresterea nivelului de informare asupra trecutului orasului nostru, cunoasterea si monitorizarea monumentelor orasului, conexiunea persoanelor cu interese similare.

Proiectul „Iubitor de Iasi” se desfasoara in cadrul programului „Culorile Cartii” al Bibliotecii Judetene.

Va asteptam sambata, 8 noiembrie 2014, de la ora 11:00, la Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” Iasi, Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuita.

Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0755213055 (Daniel Suvaiala) sau pe e-mail: memorii.iesene@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *