Staţia RATP din zona Sălii Sporturilor, sens spre Podu Roș, a fost recent amenajată prin intermediul companiei de publicitate Out of Home – WINK Public Multimedia, în interiorul acesteia fiind instalat un radiator. Căldura în staţie funcţionează pe toată perioada zilei, dar și pe timpul nopţii, astfel încȃt fiecare călător care ajunge în acest refugiu va avea confortul și surpriza de a aștepta următorul autobuz “la căldurică”. Radiatoarele au grilă de protecţie și protecţie la supraîncălzire.

Aspect atractiv

Proiectul este realizat de Mado Romȃnia în colaborare cu agenţia ieșeană Namogo și reprezintă un exemplu de mobilier urban care face orașul mai frumos și îmbunătăţește confortul psihic și fizic al călătorilor. “Dincolo de impactul vizual atractiv pe care îl aducem staţiilor, prin reabilitarea și îngrijirea lor, astfel de acţiuni reprezintă și modalităţi inedite prin care putem să contribuim pozitiv în comunitatea din care facem parte”, declară Cristina Vatavu, Director Economic la Mado Romȃnia. Pentru iubitorii de șaorma din oraș, Mado e bunătatea cu de toate. Mulți ieșeni sunt clienți fideli încă din studenție și revin cu plăcere de fiecare dată când li se face poftă de gustul său inconfundabil. Alături de acest proiect special, alte încă două staţii au fost reabilitate și decorate: Tudor Vladimirescu spre Baumax și Triumf spre Universitate. Destinate să împrospăteze imaginea Mado, proiectele de mobilier urban fac parte dintr-un amplu proces de rebranding, comunicat sub platforma “Mofturi de uns la suflet”.

Mobilier urban modern

“Sperăm ca astfel de proiecte derulate pe suportul oferit de staţiile de călători să inspire și alte companii, publicitari sau agenţii să regȃndească aceste spaţii și să folosească suportul de mobilier urban ca pe o oportunitate de a se apropia de publicul călător și de a crea un cadru bun pentru experienţe plăcute”, precizează Ioana Cordun, Coordonator Comunicare și Media la WINK Public Multimedia. Cele trei staţii recent amenajate prezintă harta reţelei de transport în comun, iar staţia Sala Sporturilor este echipată cu ecran digital, unde sunt afișate următoarele autobuze și timpul pȃnă la sosirea acestora. Prezent pe piaţa de publicitate out of home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia. WINK operează 4 segmente de business principale pe piaţa de publicitate OOH: Mobilier urban, Transport, Outdoor și Retail Advertising. Mai multe informaţii: www.wink.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *