oxford pub iasi office deliveryOxford Pub, situat in Gabriel Business Centre – La Demisol – Strada Sfantul Lazar, langa Palas Mall, este un concept de pub englezesc in care iesenii se bucura zilnic de o atmosfera deosebita si primitoare. Inca de la deschiderea sa, in 2012, Oxford Pub a oferit publicului iesean locul ideal pentru intalniri cu prietenii, ascultat muzica buna, urmarit cu sufletul la gura meciurile echipelor preferate de fotbal si evenimente cu muzica live si artisti celebri.

In cautarea permanenta a imbunatatirii serviciilor oferite, Oxford Pub ofera acum bucataria englezeasca unde poti servi un veritabil English Breakfast sau un proaspat Sandwich cald, iar meniul Chicken Basket va incanta gusturile tuturor pofticiosilor amatori de pui fiind servit impreuna cu o gama variata de sosuri.

Pentru clientii ce nu pot evada la pranz de la munca, Oxford Pub lanseaza conceptul de Office Delivery. Serviciul este adresat in special birourilor din vecinatate fiind caracterizat de o livrare prompta tipic englezeasca ce va face pauza de masa un moment ce nu se va lasa asteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *