palas mall concurs de pastePrimul Paste sarbatorit la Palas Mall aduce clientilor fideli premii fashion. Garderobe cu stil, dulapuri cu pantofi, sesiuni de shopping si sute de alte surprize sunt cadourile cu care Palas Mall ii innoieste pe ieseni si nu numai.

In primavara aceasta, „Meriti ceva nou de Paste” de la Palas Mall! Clientii indragitei destinatii de cumparaturi si petrecere a timpului liber din inima orasului sunt invitati sa participe la campania speciala pentru Sarbatorile Pascale, ce se desfasoara in perioada 13 aprilie – 4 mai 2013.

Palas Mall va darui pasionatilor de shopping cadouri cu stil. Zilnic, prin tragere la sorti, cumparatorii vor fi premiati cu sesiuni de shopping in valoare de 100 de euro. Primii 12 câstigatori desemnati vor avea placerea de a fi insotiti prin magazinele preferate de renumitul designer Catalin Botezatu, care le va oferi sfaturi pretioase in alegerea stilului vestimentar potrivit. in urma lectiilor de fashion oferite de indragitul creator de moda, in Palas Mall, câstigatorii se vor innoi de Paste cu tinute in tendinte.

in zilele de duminica, 14, 21 si 28 aprilie, la ora 18.00, cei mai norocosi clienti vor pleca de la cumparaturi cu un cadou aparte: un dulap cu pantofi. in urma extragerii, acestia vor primi vouchere in valoare de 500 de euro fiecare pentru a-si cumpara incaltamintea sau piesele vestimentare preferate din magazinele Palas Mall.

Marii câstigatori vor primi garderobe cu stil, asa cum si le doresc. in zilele de sâmbata, pe 20 si 27 aprilie si pe 4 mai, la ora 18.00, Palas Mall ii va desemna, prin tragere la sorti, pe cei trei clienti care vor primi 1.000 de euro pentru cumparaturi fashion de la brandurile din mall. Periplul prin magazinele Palas Mall le va aduce câstigatorilor zeci de articole la moda si multa distractie la shopping.

La tombola primaverii participa toti clientii care au facut cumparaturi de peste 150 de lei si au completat taloanele aferente de la Centrele Info din Palas Mall. Zilnic, clienti care depasesc acest cuantum primesc cadouri instant la caruselul premiilor: cecuri de cumparaturi de 50 de lei, cozonaci, vouchere in magazinele si cafenelele din Palas, bauturi racoritoare si cosmetice Sephora.

in acest an, poarta ceva nou de Paste de la Palas Mall! Oferte speciale si premii atractive te asteapta in cea mai cosmopolita destinatie de shopping din regiune.

  • stimabile Bogdan Federeac,
    apreciez foarte mult ce faci in mediul on-line. in fiecare dimineata, cand imi beau cafeaua, stau si citesc ce mai postezi matale. altfel sună știrile la tine.
    felicitări și toate cele bune.
    mă înclin.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *