destinatii air moldovaCompania aeriana Air Moldova lanseaza un serviciu destinat pasagerilor care doresc sa calatoreasca de la Iasi la Paris, Venetia, Frankfurt, Barcelona sau alte destinatii, la tarife extrem de avantajoase.

Compania aeriana Air Modova lanseaza incepând cu marti, 1 iulie  2014, un proiect care le permite iesenilor sa calatoreasca prin Chisinau, inclusiv cu transfer gratuit de la Iasi, cu bilete de avion la preturi incepând cu 59 EURO / sens, in conditii de confort specifice unei companii aeriene de linie.

Oferta include toate taxele si este valabila pentru toate destinatiile pe care opereaza Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul International Chisinau: Atena, Barcelona, Bologna, Bucuresti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Venetia, precum si cursele sezoniere – Antalya, Dublin, Soci si Surgut.

„Tarifele sunt toate foarte avantajoase, indiferent ca este vorba de zboruri sincronizate cu transferul gratuit. Ma gândesc in primul rând la cursele de Paris, care pornesc de la 49 EUR/ sens, Barcelona, de la 89 EUR/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 EUR/ sens. De asemenea, destinatiile din Italia merita o mentiune speciala, pasagerii putând sa zboare spre Roma, Venetia, Verona sau Milano, de la 59 EUR/ sens.”, a declarat domnul Vasile HiNCU, Director Comercial  al companiei.

Biletele de avion pot fi procurate exclusiv de la agentiile acreditate IATA din Iasi sau de la colaboratorii acestora.

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chisinau va fi efectuat zilnic, incepând cu data de 1 iulie 2014, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare si Wi-Fi. Autocarul va stationa in Iasi in parcarea Pallas Mall din fata Palatului Culturii, iar in Chisinau – in parcarea Aeroportului International. Orarul curselor de transfer va fi urmatorul:

Zilnic (incepând cu 1 iulie 2014):

07.30 – Plecare din Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

10.30 – sosire in Chisinau, Aeroportul International Chisinau

20.00 – Plecare din Chisinau, Aeroportul International Chisinau

23.00 – Sosire in Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugati sa contacteze agentiile acreditate IATA din Iasi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau sa acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: http://www.airmoldova.md/news-records-ro/3425/

Telefoanele de contact al serviciului  “Helpdesk”:

+373 22 83 08 30

+373 22 57 65 45

+373 68 69 65 45

e-mail: helpdesk@airmoldova.md

Despre compania Air Moldova:

“Air Moldova” este unul din cele mai recunoscute marci din Republica Moldova, fiind fondata prin decret prezidential la 12 ianuarie 1993. La 13 iulie 2004 “Air Moldova” a devenit membru activ IATA., iar din 2008, iar din anul 2008 compania a fost inclusa in registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA).

Compania opereaza curse aeriene catre 23 de destinatii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurând la ora actuala peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *