serivicii.seo.e.advertisingIn primavara anului 2008 descopeream platforma Blogspot.com, indata se fac 6 ani de atunci. Dupa cateva ezitari, in vara anului 2012 am cumparat domeniul propriu si hosting, bine am si trecut de pe Blogspot pe WordPress. Investitia financiara a fost minima atunci, iar banii nu ma asteptam sa ii recuperez. Dar, pana la sfarsitul anului, dupa actualizare PageRank din vara, am reusit sa castig vreo doi banuti, putin ce-i drept, de pe urma blogului. Banii i-am reinvestit, mi-am luat inca un domeniu + hosting. Dupa cateva luni, dupa aceiasi schema, am mai luat si un subdomeniu, apoi inca un domeniu… De ceva timp, mi-am recuperat toate investitiile de pana acum, sunt pe plus de ceva vreme.

Pentru acest parcurs, trebuie sa multumesc E-Advertising, agentie seo din Romania, care m-a ajutat constant in ultimele 14 luni.

Cand am inceput sa ma ocup mai serios de blog, nici nu stiam ce este SEO, nu stiam nimic de link-uri dofollow si nofollow, abia stiam ce este acel PageRank si absolut nimic despre cum poti monetiza un site. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, pentru ca pot spune ca am crescut odata cu E-Advertising, o echipa tanara si dinamica, mereu la curent cu noile tranduri si tehnologii, care pot crea un site de la zero, il optimizeaza si il paga in primele rezultate in motoarele de cautare. Sunt ideali, in special pentru firmele noi sau cele care fac rebranding. Practic, daca tu ca firma nu existi si in online, esti oarecum sortita esecului.

Cand pornesti la drum, trebuie sa stii nu doar parcursul pe care vrei sa il urmezi si punctul final, ci si partenerii pe care ii iei cu tine. Cu parteneri de incredere ajungi sa ai un parcurs reusit.

E-Advertising iti sta la dispozitie cu mai multe servicii, de la webhosting, optimizare SEO, advertoriale, webdesign, pana la SEO content writing si creare de magazine online: tot ce ai nevoie pentru a deveni vizibil in online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *