Pensiunea Aristocrat

Posted on

pensiunea aristocrat iasiPensiunea Aristrocrat este amplasata la intrarea in municipiul Iasi in zona rezidentiala Bucium.

Pensiunea Aristocrat are o capacitate de cazare de 21 locuri – dispuse in 9 camere. Dintre acestea, cinci sunt cu pat matrimonial si pot fi rezervate in regim single sau matrimonial, doua sant cu 2 paturi individuale si pot fi rezervate in regim twin, iar doua camere sant cu un pat dublu si un pat single si pot fi rezervate pentru 1, 2 sau 3 pers.

In camere: internet wi-fi gratuit, seif, incalzire centrala, aer conditionat individual, baie cu dus si hidromasaj, uscator par, minibar, plasma, antena satelit.

Servicii suplimentare : internet Wireless wi-fi gratuit, room service, sala de mese, seif la receptie, transfer aeroport-pensiune gratuit, servicii de secretariat oferite gratuit (fax, imprimanta, scanner) plasma in restaurant, parcare proprie 20 de locuri, restaurant 150 locuri, , cafe bar 20 de locuri, terasa 40 de locuri.

Pensiunea Aristocrat dispune de o sala cu o capacitate de max 100 persoane pentru organizare de conferinte, sedinte, congrese, prezentari produse farmaceutice, coffee break, cocktail sau alte activitati tip training si avand urmatoarele dotari: video proiector, ecran proiectie 4 mp, sistem sunet profesional, microfoane mobile, internet wi-fi, Flipchart.

Adresa: Str Bucium, Nr. 51G

Telefon: 0720.460.000, 0757.460.000

Site

E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *