Termo-Service a lansat, pe 1 februarie, o campanie de fidelizare a clienţilor, acţiune intitulată “Tombola Locatarului”. După prima lună de concurs au fost înregistraţi peste 2.200 de participanţi care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate. Tragerea la sorți va avea loc pe 4 mai 2015, în direct, la postul de radio „Impact FM” în cadrul emisiunii “Good Morning”.

Premiile constau în:
Premiul I – Un weekend all-inclusive la munte pentru 2 persoane în perioada 15 – 17 mai la Hotelul BestWestern Bucovina din Gura Humorului.
Premiul II – 2 bilete la concertul Andre Rieu de la București.
Premiul III – o cină romantică pentru 2 persoane la Restaurantul Panoramic-Unirea.

tombola iasi

Condiţii de participare:
Înscrierea participanților se face de către organizator, în mod automat, ca urmare a efectuării de către participant, pe toată durata derulării tombolei a unor plăți cumulate în valoare de minim 300 lei, reprezentând cheltuielile de întreținere pentru un apartament aflat în administrarea Termo-Service Iaşi. Sunt luate în calcul plăţile indiferent de modalitatea acestora (numerar, card în casierii, online, transfer bancar etc).
La tombolă pot participa toți clienții societăţii, persoane fizice, proprietari sau chiriași în imobilele aparținând Municipiului Iași, care pot face dovada că au un drept de proprietate sau un drept de folosință al unui apartament, din cadrul unui imobil administrat de SC Termo-Service SA. Detaliile tombolei şi Regulamentul se găsesc pe siteul www.termoservice-iasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *