piscina eos iasi se deschide pe 1 mai 2013Piscina EOS se deschide pe 1 MAI.

Piscina este deschisa de la ora 10:00 dimineata pana la ora 20:00. Terasa ramane deschisa si dupa inchiderea piscinei.

Piscina EOS:
In cadrul standardelor moderne de confort, piscina de la EOS CLUB ofera un plus de relaxare atat celor veniti sa se cazeze la noi cat si doritorilor de petrecere a timpului liber intr-un mod placut. Puteti veni cu familia, prietenii, colegii de serviciu sau cu partenerii de afaceri. Cu totii se vor bucura de soare si apa, in egala masura cu serviciile de calitate oferite de echipa noastra.

Avem o terasa cu 60 de locuri si o capacitate de 115 de sezlonguri. Dupa o baie racoritoare in piscina, puteti servi o inghetata asortata sau o limonada proaspata, pentru a va revigora si improspata organismul. Servim atat bauturi racoritoare cat si bauturi alcoolice, la barul de la piscina. Si daca vi se face foame puteti oricand comanda la restaurantul pensiunii.

Pretul este de Luni pana Vineri = 25 de lei de persoana iar Sambata si Duminica = 35 de lei de persoana.

Rezervari cu plata in avans la telefon: 0744.620.239
Va rugam sa va informati telefonic referitor la numarul de locuri disponibile pentru a evita situatii neplacute.

PROGRAM DISTRACTIE
10.30 – 11.00 AQUA GYM
13.30 – 14.00 POLO
18.30 – 19.00 AQUA GYM
19.30 – 20.00 POLO

Eos Club, Iasi, str. Rediu 64

  • -8 Kilograme într-o lună , acest lucru este rezultatul meu după utilizarea thermacuts fat burner, o zi am dat peste film despre aceste pastile și a decis să-i dea un try , rasults sunt incredibile , aceia dintre voi care au probleme de a pierde in greutate , trebuie să -l încercați , eu nu-mi amintesc URL-ul , dar de căutare în Google pentru thermacuts fat burner

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *