cristian adomnitei forum economicLuni, 1 septembrie 2014, avut loc sedinta extraordinara de plen, convocata de presedintele CJ, Cristian Adomnitei, incepand cu ora 10.00. In lipsa cvorumului constatat, din cauza lipsei prezentei consilierilor PSD si PPDD, sedinta nu s-a putut desfasura.

Constat ca blocajul PSD in Consiliul Judetean intra intr-o noua etapa, foarte agresiva si distructiva la adresa Iasului si a iesenilor. Cu aceeasi tristete, trebuie sa mai remarc faptul ca lucruri foarte importante pentru judet, precum rectificarea bugetara de la Aeroport sau alocarea sumelor privind cotele defalcate din TVA pentru comune sunt tratate cu acelasi dispret de catre PSD.

Exista o cerere in bataie de joc formulata de consilierii PSD pentru a convoca o sedinta de CJ, de la ora 15.30, dupa solicitarea sedintei extraordinare pe care am solicitat-o. In stilul caracteristic, PSD a convocat aceasta sedinta stiind ca urmeaza sa plec in aceasta dupa-amiaza la cel mai important forum economico-administrativ din Sud-Estul Europei. In Polonia se vor reuni peste 2000 de lideri din toata lumea; acest eveniment este cu atat mai important in contextul instabilitatii din regiune, a declarat Presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *