Probabil ca unul dintre lucrurile care ne face sa vedem rosu in fata ochilor este defectarea unui obiect la care noi tinem. Fie ca este vorba despre defectarea unui telefon, a tabletei, a calculatorului sau a laptopului, pentru cateva momente, ore sau zile parca nu mai suntem noi. Daca esti din Bucuresti, nu ar trebui sa fii atat de panicat, ci sa te aduni cat mai repede si sa ii contactezi pe cei de la www.salut-it.ro. Calculatorul sau laptopul, desi defect, ar sanse sa revina mai repede la viata de cat te-ai astepta.

De ce Salut-IT.ro?

In primul rand pentru ca preluarea echipamentului se face de la domiciliul celui care are probleme cu laptopul sau cu calculatorul. În afara de asta, ai parte de diagnosticarea exacta a defectului. Reparatiile nu incep pana nu ti se comunica exact pretul operatiunilor. Reparatiile au loc in timp record si sunt garantate legal. Tot din categoria beneficiilor, afla ca firma isi fidelizeaza clientii (nu o luati in nume de rau, nimeni nu doreste sa ti se strice cat mai des echipamentele, dar in cazul in care te loveste ghinionul mai des decat pe altii, ai parte de diverse reduceri si bonusuri). Sa nu uit: preturile sunt corecte si accesibile oricarui buzunar.

Servicii Salut-IT.ro

Sunt mai multe servicii pe care le ofera firma sus-numita.

Reparatii calculatoare – diagnostic rapit si gratuit, inlocuire piese si reparatie in maxim 24 de ore

Reparatii laptopuri – de la reparolari bios, la reparat traseele de alimentare, reballing chip-uri bga, la inlocuire controlere alimentare

Reparatii imprimante – un serviciu a carui experienta depasesti 10 ani (remediera defectiunilor aparute la imprimante sau multifunctionale cu tehnologie laserjet)

Instalare Windows – pentru cei care nu stiu sau nu au timpul necesare

Devirusare profesionala – fara a se pierde date din calculator sunt inlaturati virusii (malware sau trojan) si se instaleaza programe antivirusi actualizate la zi

Preluare de la domiciliu – am detaliat mai sus si dau detalii suplimentare si in randurile ce urmeaza

Instalare programe – daca ai nevoie de diferite programe pe care nu stii sa le instalezi sau sa le configurezi

Optimizare Windows – pentru situatiile in care programul de operare se incarca mult prea greu sau mai greu decat ar trebui.

Cum spuneam, daca esti din Bucuresti, dar esti prea departe de sediu sau nu ai timp sa iti duci calculatorul la sediul lor, se face preluarea de la domiciliu. Serviciul costa 30 de lei, include preluarea si returnarea. Diagnosticarea defectului se face in service, echipamentul se preda in baza unui proces-verbal, nu se repara pana nu se face diagnosticul si se comunica pretul perceput, timpul intre comanda si ajungerea la domiciliu variaza intra 2 si 6 ore, iar in cazul in care nu se doreste reparatia, se achita doar taxa pentru deplasare.

In loc de concluzii las opinia unui client care a apelat la serviciile Salut-IT:

Au rezolvat problema pe care o avea laptopul desi a trebuie sa astept putin mai mult. Persoana care facea reparatia era in momentul acela in concediu. Nu a fost nicio problema din acest motiv. Comunicarea cu ei s-a facut eficient si au fost profesionisti.

salut it sediu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *