Promovarea unui proiect nou

Posted on

Cand ai un business, mai mic sau mai mare, incerci tot posibilul sa il dezvolti, sa fii vizibil, sa generezi lead-uri. Promovarea afacerii este esentiala in acest sens. De aceea trebuie sa apelezi la toate metodele posile, atat offline, cat si online.

Daca este vorba de un start-up, situatia este mai dificila, dar lasa loc de experimente, de a incerca mai multe variante pentru a putea observa care este metoda eficienta. Una dintre variantele ieftine si la indemana tuturor este promovarea online. Dar stai: nu este destul sa faci o pagina de Facebook cu like-uri cumparate la kilogram si sa distribui acolo si promovarea este gata. Pagina trebuie sa aiba like-uri naturale ca fanii sa fie interesati de ceea ce distribui.

O varianta pe care am incercat-o cand am lansat un blog nou a fost offline, iar cum bugetul era minuscul, am incercat prin flyere si stickere. Nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut ca a inceput sa creasca numarul de accesari ale primei pagini si like-uri paginii de facebook. Cu putini bani am reusit sa fac vizibil proiectul. Iar rezultatul nu a fost doar in accesari: am facut blogul vizibil: “ba, am vazut ca ti-ai mai facut un blog”. Daca nu te descurci, poti obtine  suport flyere de la www.vobiscum.ro

Si tot de la Vobiscum, din oferta lunii ianuarie – februarie am retinut: 1.000 flyere A5 + 2.000 flyere A6 – policromie fata/verso, suport- carton 90g/mp DCL/DCM la pretul de 490 lei si catalog B5 (176/250 mm), 500 exemplare, 8 pagini policromie fata/verso, suport  carton 150 g/mp DCL/DCM la pretul de 450 lei.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *