Libertatea de a visa frumos

Posted on

fotoliu robot masajCand am mers saptamana trecuta la un cabinet medical pentru a-mi face fisa de medicina muncii pentru angajare, nu am aflat multe lucruri noi. Tensiunea o am mica, de domnisoara, dupa cum a afirmat tanara doctorita. „Daca dumneavostra va simtiti bine cu ea (11 cu 7), fara sa aveti stari de aemeteala sau moleseala, este bine”. Mai mult, mi-a indicat sa beau cafea, ceea ce oricum fac, deci atunci cand sunt la a cincea sau a sasea cafea zilnica, ma amagesc spunandu-mi ca si medicii imi recomanda asta. In legatura cu tigarile, ca de obicei, am mintit; cum sa ii spui doctorului ca fumezi mai mult de un pachet de tigari pe zi? Ii spui ca fumezi si tu 10, uneori maximum 15 tigari pe zi. Boli cronica in familie? Nu, dar parintii imbatranesc si incep sa aiba tot mai multe probleme de sanatate.Varice? Inca nu… Si atunci privirea doctoritei se schimba. Cum adica inca nu? Pai mama are, fratii au, probabil voi avea si eu, trebuie sa fie ceva ereditar. Nu neaparat, imi spune. Dar cu ce se ocupa fratele tau? E bucatar. A, clar, sta mult in picioare, de aceea are varice. Si uite ca nu mi-a spus ca si a fi librar presupune statul in picioare si, deci, posibilitatea de a face varice in timp.

In legatura cu asta, chiar si colegii mi-au spus ca ma vor durea groaznic picioarele dupa prima saptamana. Iar in a patra zi, inca de dimineata, am simtit ca ma dor picioarele. Dar cred ca problema se pune altfel: dupa trei zile cu cate 10 ore de munca, in a treia zi, cum am iesit din librarie, am iesit in oras cu cativa prieteni care au venit din Bucuresti. Iar la ora 4 dimineata inca eram in club, pe ringul de dans. Asa ca nu este de mirare ca la ora 10.00 dimineata ma dureau picioarele.

Cu toate acestea, dupa ce m-am uitat pe pagina masatto nu am avut cum sa nu am regrete ca inca stam intr-o garsoniera minuscula, unde abia ai loc sa arunci un ac pe jos. Asta inseamna ca nu prea ai avea unde sa mai pui si un fotoliu-robot cu masaj. Si ramane doar un vis sa te intorci de la munca si sa te asezi intr-un fotoliu care poate fi folosit atat pentru masaj si relaxare, cat si pentru recuperare medicala, mai ales ca sunt astfel de produse care sunt folosite inclusiv ca produse medicale cu beneficii terapeutice in cabinete de recuperare-fizioterapie.

92 de perne de aer, 26 de supape, 8 magneti si 3 pompe de aer inseamna masarea integrala a corpului, de la talpi, gambe, sezut, brate, umeri, pana la umeri si zona cervicala. Un vis frumos. Dar, din cate stiu, inca avem libertatea de a visa cat mai frumos, mai ales ca nu se stie cand visele devin realitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *