Romania aproape de EURO 2016

Posted on

Imi doresc mult sa vad nationala Romaniei jucand la Campionatul European uefa 2016. Ne-am cam obisnuit in ultimul an sa stam in fata televizoarelor acasa sau pe terase si sa ne uitam la meciuri, exact cum fac si fotbalistii romani pentru ca au cam tras chiulul de la competitiile internationale. Stiu ca e greu si, mai ales in fotbal, ai parte mereu de surprize, dar nu prea vad rolul si rostul unei echipe nationale de fotbal daca nu aduce performante. Victoriile din meciurile amicale sau cele din preliminarii sunt zero barat daca nu vin cu confirmari. Si miza e mare. Doar pentru Euro 2016 au fost solicitate 11 milioane de bilete inca dinainte de a fi puse in vanzare.  Oamenii au nevoie si de distractie, nu doar de serviciu, familie, politicieni si scandaluri. Vor sa mearga pe stadion si sa cante, sa tipe si sa injure. Este modul prin care se elibereaza de toate tensiunile din viata de zi cu zi.

Urmatorul meci pe care-l disputa Romania este cel cu Ungaria, pe 4 septembrie, la ora locala 20.45 (21.45 in Romania). Biletele au fost puse la dispozitia cumparatorilor online. Sunt 1100 de bilete alocate fanilor tricolorilor pentru meciul care se va desfasura pe Groupama Arena din Budapest. Biletele pot fi rezervate pana la data de 19 august (rezervarile au inceput de pe 31 iulie, ora 14.00). Pretul unui bilet este de 55 de lei, iar plata se face exclusiv cu cardul. Nu pot fi achizitionate mai mult de patru bilete, iar pentru fiecare bilet trebuiesc datele personale ale celor care vor merge pe stadion (deci biletele nu sunt transmisibile). Dupa ce sunt rezervate biletele de pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal, datele cu biletele rezervate vor fi transmise Federatiei Maghiare de Fotbal, iar biletele vor fi livrate incepand cu data de 25 augusut (aici intra si costul de livrare de 6 lei pentru Bucuresti si 9 lei pentru restul tarii).

Meciul cu Ungaria este unul foarte important. Dupa victoria Romaniei cu Grecia (1-0), egalul cu Ungaria (1-1), victoria cu Finalnda (2-0), victoria cu Irlanda de Nord (2-0), victoria cu Insulele Feroe (1-0) si egalul cu Irlanda de Nord (0-0), Romania ocupa prima pozitia in Grupa F a preliminarilor EURO 2016, cu 14 puncte. Irlanda de Nord este pe pozitia secunda cu 13 puncte, iar pe locul trei este Ungaria, adversara Romaniei de pe 4 septembrie, cu 11 puncte. Dupa meciul cu Ungaria, pe 7 septembrie Romania va juca cu Grecia (ultimul loc in grupa, cu 2 puncte), pe 8 octombrie cu Finlanda (penultima din grupa, 4 puncte), iar ultimul meci il va juca cu Insulele Feoe (locul 4 in grupe, 6 puncte) pe data de 11 octombrie. Orice victorie duce Romania mai aproape de un turneu final.

Tinem pumnii tricolorilor si speram sa ii revedem in marile competitii fotbalistice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *