Sa lasam ipocrizia la o parte

Posted on

sexualitateaVideochatul pare un subiect delicat la prima vedere, un subiect tabu, la fel ca orice tine de sexualitate. Si ma bucur sa descopar ca Sibiul este un oras mai occidental decat Iasul. Si nu pentru ca este mai aproape de granita de vest a Romaniei, ci pur si simplu pentru ca se racordeaza la sistemul occidental prin mentalitatea oamenilor. Ma refer aici la toleranta. Oamenii sunt mult mai open mind, adica mai deschisi la minte si toleranti. Prin asta esti occidental, cand il accepti pe cel de langa tine, indiferent cum este. In Sibiu pe om nu il intereseaza sexualitatea ta, ba chiar oameni care nu au o orientare sexuala traditionala au functii de conducere pentru ca important este cine esti si ce stii ce faci, sa fii bun in ceea ce faci, nu sexaulitatea ta.

Te miri ca economia o duce prost, dar se fac angajari videochat? Sa nu te mire! Tot ceea ce tine de sexualitate vinde, indiferent ca este vorba de industria porn sau de cea soft-porn.Si asta nu este nici de mirat, nici de ingrijorat, se intampla de sute, poate de mii de ani, dar in forme diferite. Sa nu uitam ca prostitutia este considerata cea mai veche meserie din lume. Banuiesc ca atunci cand meseria asta era la inceput de cariere, era vorba tot despre sex, nu despre jucat carti sau spus povesti, dar in fine, refuzam sa acceptam normalitatea si ne ascundem dupa deget ca niste fete de internat care rosesc la bancurile fara perdea.

Acceptarea normalitatii duce la progres. „Crede si nu cerceta” este de domeniul trecutului. Daca Dumnezeul Vechiului Testament este unul prea putin permisiv, ar trebui sa ne gandim la unul nou, care sa se plieze pe nevoile noastre. Vrem sa ramanem inapoiati sau sa evoluam?

Apoi, revenind la subiectul cu care am pornit acest post: trecand peste paralele pe care le-am facut, dintr-un acces de furie fata de obtuzitatea oamenilor din ziua de azi (si, ah, cat ii iubesc pe antici, ei erau mai deschisi la minte decat suntem noi, totul s-a stricat in perioada medievala si de atunci abia recent, in ultima suta de ani, au inceput sa se repare lucrurile), a face videochat nu inseamna a face sex. Da, tine de sexualitate, dar nu si de sex. Un corp dezbracat care executa diferite miscari in fata unei camere de filmat nu este acelasi lucru cu a face aceleasi miscari direct in fata unei alte persoane, ca preludiu pentru un alt act.

Asa ca: fiti mai deschisi, nu fiti ipocriti spunand ca e rusinos pentru o tipa sa faca videochat, dar tu stai in fata calculatorului si te masturpezi cand vezi un san despuiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *