oraselul o inima de broscutaDuminica, 3 august, incepand cu ora 16.00, sarbatorim impreuna magia prieteniei, numai in Oraselul „O inima de Broscuta”, din Parcul Expozitiei – Copou.

O noua dupa-amiaza de distractie si veselie va continua povestea personajelor principale in spectacolul de teatru in care protagoniste sunt vedetele seriei O inima de Broscuta.

Ne-am propus ca in fiecare saptamana sa celebram prietenia si talentul, invitand, special pentru voi, cei mai talentati copii din Romania! Asadar, duminica aceasta v-am pregatit un concert sustinut de castigatoarea Marelui Trofeu al editiei 2014 a Concursului International ”Ti Amo”! Este vorba despre Sara Guzel, eleva la Colegiul National din Iasi, care are deja un palmares impresionant in domeniul artistic. Si-a adjudecat titlul de finalista a Festivalului International ”San Remo Junior”, precum si pe acela de castigatoare a trofeelor de la importante concursuri muzicale pentru copii, printre care: Festivalul National „Ghiocelul de argint”, Festivalul National „Cantec de Stea”, Festivalului National „Stea printre Stele”.

Prietenia este una dintre cele mai importante lectii de viata pe care personajele din Colectia O inima de Broscuta o deprind impreuna, oferind oricarui cititor reteta unui caracter puternic. Prietenia are ceva magic in ea: numai daca este sincera, ea ne aduce impreuna, ne ofera un sprijin la nevoie si o imbratisare exuberanta, atunci cand avem bucurii pe care sa le impartasim! Tocmai de aceea, sarbatorim a treia duminica in Orasel printr-un spectacol de magie si iluzionism, creat de Nicu Ochiana, un magician cu 25 de ani de experienta si peste 400 de numere de magie la activ!

Ca de obicei, va asteapta o sumedenie de castiguri la tombola cu premii: volumele din Colectia O inima de Broscuta, tricouri haioase cu cele mai celebre personaje, insigne, puzzle-uri. Fotografiati-va impreuna cu vedetele Oraselului, fie ca vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de papusile-gigant care reprezinta personajele centrale ale povestii: Puricelul cel Viteaz (care afla ca viata nu-i nici pe departe o gluma proasta si ca adevarata bogatie inseamna sa ai prieteni buni si devotati), Viermisorul de Matase (care ne aduce aminte ca inocenta, frumusetea inimii si mintea nepatata sunt atuurile cele mai de pret ale copilariei) si Mama-Picatura (de la care invatam ca nimic nu poate sta in calea unei inimi care iubeste neinfricat).

In vacanta asta mare, pentru voi, un parc de distractii tare!

Toate noutatile si fotografiile din Orasel apar pe pagina de Facebook O inima de Broscuta https://www.facebook.com/InimaDeBroscuta si pe site-ul dedicat http://oinimadebroscuta.org/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *