Site-urile ce ne usureaza munca

Posted on

asigurare rcaDaca un lucru s-a schimbat mult in ultimii ani, este acela de modul in care achizitionam diferite produse si servicii. Acesta este unul dintre avantajele pe care ni le-a adus internetul. Nu trebuie sa mai faci zeci de mii de drumuri pentru a obtine ceea ce vrei; nu este nici cum suna diferite sloganuri: nu stiu ce „la un click distanta”; nu este destul sa intri pe un site, sa dai un click si sa ai ceva. Sloganul nu e nici departe de adevar: prin cateva click-uri si cateva tastari, poti obtine acel ceva.

Daca ai nevoie de o asigurare rca nu trebuie sa pierzi timpul prin oras cautand asigurarea cea mai ieftina sau cea mai buna. Este destul sa ai 3 minute, timp in care iti completez datele in aplicatiile de tip calculator de asigurare, compari preturile, riscurile acoperite si apoi comanzi asigurarea pe care o vrei.

Nu este nici la un click distanta, dar nici la 8-10 kilometri de cautat prin oras. Este o modalitate prin care economisesti timp si resurse, ba chiar si bani pentru ca ai toate sansele sa gasesti o asigurare ieftina.

Cand esti pe un astfel de site, trebuie sa fii atent la parteneri. Daca sunt unul-doi brokeri, nu este destul. In schimb, daca printre firmele partenere se numara: Allianz-Tiriac, Asirom, Astra Asigurari, Carpatica Asig, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali Asigurari, Gothaer, Groupama Asigurari, Omniasig, QBE, Uniqa Asigurari, deja ai dovada seriozitatii.

Legea te obliga sa ai asigurare rca, indiferent cat de bun sofer esti sau cat de prudent (daca esti tanar, cu putina experienta, necasatorit, ai toate sansele sa platesti aproape dublu fata de unul cu experienta, care are familie si copii de crescut – deci este nevoit sa fie atent la volan) si daca tot trebuie sa inchei o astfel de polita de asigurare, fa-o cu cap: nu iti irosi timpul pe drumuri inutile, informeaza-t, fa simulari si apoi comanda de pe un site care iti usureaza munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *