Asociaţiile administrate de Termo-Service beneficiază anual şi gratuit de două operațiuni de întreţinere a spaţiilor verzi din jurul imobilelor. Practic, fără costuri pentru locatari, societatea se ocupă de tunsul gardului viu, cositul ierbii, igienizarea spaţiilor şi, în perioada propice a anului, plantează arbori şi gard viu. Pentru aceste lucrări, societatea a mobilizat o echipă de 19 muncitori care, în baza unei planificări zonale, merge la fiecare bloc în parte.

Începe etapa a doua
La această dată a fost finalizată prima etapă şi, în funcţie de solicitările asociaţiilor, poate începe şi a doua operaţiune. „La toate cele 580 de asociaţii administrate de noi s-au efectuat primele lucrări de întreţinere a terenurilor din jurul blocurilor. Avem deja solicitări de la asociaţii pentru a interveni în a doua etapă de îngrijire a spaţiilor verzi, iar în această săptămână vom intra în zona blocurilor ANL Metalurgie”, a precizat Ciprian Chiriţa, directorul general al Termo-Service. Serviciul de întreţinere a spaţiilor din jurul blocurilor este disponibil şi pentru asociaţiile care nu sunt administrate de Termo-Service. În acest caz, conducerea asociaţiei trebuie să solicite în scris prestarea serviciului. Angajaţii societăţii vor face o evaluare a costurilor operaţiunilor şi vor întocmi un deviz estimativ. Dacă locatarii sunt de acord, se trece la lucrările efective, urmând ca asociaţia să plătească serviciul prestat.

Dispecerat non-stop, 3 numere disponibile
Termo-Service a suplimentat numerele de telefon care funcţionează pentru intervenţii. Începând din data de 7.07.2015, serviciului non-stop de intervenție rapidă i se adaugă și un număr de telefon mobil ce poate fi apelat în permanență de clienții societății. În cazul unei avarii la instalaţiile interioare ale blocurilor, echipele Termo-Service pot fi contactate acum şi la numărul 0740.51.51.51. Astfel, numerele de telefon la care răspund instalatorii societăţi, non-stop, 7 zile din 7 sunt: 0232.21.82.53, 0332.44.19.20 şi 0740.51.51.51.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *