startup weekend iasiDupa o prima editie foarte reusita in noiembrie anul trecut, in perioada 16 – 18 mai va avea loc a doua editie Startup Weekend Iasi la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas.

Startup Weekend Iasi este locul unde programatori, web-designeri, oameni de marketing si antreprenori se intalnesc, pun bazele unor echipe si lucreaza impreuna pe tot parcursul weekend-ului pentru a lansa un startup in doar 54 de ore. Practic la Startup Weekend poti veni cu o idee de afacere si pleci acasa cu ideea implementata.
Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare pentru participanti, ei vor fi ghidati de antreprenori cu experienta care au lansat pana acum afaceri online de succes: Philipp Kandal (co-fondator si director tehnic Skobbler), Calin Biris (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu si Zonga), Razvan Girmacea(fondator Monitor Backlinks), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avadanei(CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp). Acestora li se vor adauga si alti mentori care vor fi anuntati de organizatori in urmatoarea perioada.

Startup Weekend Iasi va incepe vineri seara pe 16 mai, cand vor fi prezentate ideile de afaceri ale participantilor, apoi cei prezenti in sala vor vota cele mai bune idei iar in jurul acestora se vor alcatui echipe. Sambata si duminica, echipele vor lucra la ideile de afaceri, timp in care vor beneficia si de sfaturile antreprenorilor cu experienta. Duminica, evenimentul va culmina cu prezentari in fata juriului si a potentialilor investitori. Pentru ca toti participantii se se simta excelent, organizatorii le asigura tuturor 3 mese pe zi si cafea la discretie astfel incat participantii nu au de facut decat un singuru lucru: sa se concentreze la dezvoltarea propriului start-up.

Pentru a beneficia de 10% reducere la acest eveniment, la inscriere folositi codul IASIFUN_SW. Pentru mai multe informatii si inscrieri, accesati site-ul evenimentului: iasi.startupweekend.org. La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri in domeniul online si vor sa le puna in practica: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vanzari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *