Sedinte in camineLiga Studentilor Economisti (LSE) organizeaza in perioada 11 – 25 martie sedinte in caminele Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Acestea vor fi desfasurate in fiecare marti seara, incepand cu ora 20.00, timp de trei saptamani, in salile de lectura ale caminelor in care sunt cazati studenti ai Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA).

Astfel, pe 11 martie sedintele vor avea loc in caminele C7 (complex Titu Maiorescu) si C10 (complex Codrescu), pe 18 martie in C1 si C4 (complex Targusor) si pe 25 martie in C13(complex Codrescu) si C3 (complex Targusor). “Vrem sa identificam problemele studentilor din campusurile UAIC intr-un cadru mai putin oficial, sub forma de discutii libere. Toate problemele semnalate vor fi centralizate si trimise catre Departamentul de Probleme Social Studentesti (DPSS). Mai mult, LSE va organiza si o dezbatere pe probleme studentesti,unde vor fi invitati reprezentantii studentilor in Senat si Consiliu, reprezentanti ai conducerii FEAA, UAIC si DPSS”, a declarat Valerii Velicu, coordinator proiect si coordonator al Departamentului de Probleme Studentesti al LSE.

La sedinte vor fi invitati administratorii de complex, sefii de camin si de palier si studentii din camine. La finalul celor trei intalniri vor fi cautate solutii pentru problemele semnalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *