lse iasi targul locurilor de practicaLiga Studentilor Economisti (LSE) organizeaza miercuri, 7 mai a.c., Targul Locurilor de Practica pentru studentii de la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor (FEAA). Pentru cele 140 de locuri de practica se pot inscrie cei de la specializarile Finante si Banci, Contabilitate si Informatica de Gestiune, Economie si Afaceri Internationale, Management, Marketing, Informatica Economica, Economia Comertului, Turismului si Serviciilor si Administratie Publica din anul II de studiu.

Targul se va desfasura in intervalul orar 9.30-14.30 la etajul trei al corpului B al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC). “Studentii isi pot consolida cunostintele acumulate in cursul anului prin intermediul acestor saptamani de practica. Astfel, LSE vine in sprijinul lor punand la dispozitie 140 de locuri in cadrul firmelor noastre partenere”, a declarat Paula Harabagiu, coordonator proiect.

Studentii vor fi selectati pe baza CV-ului pe care il vor depune la standurile specializarilor. Selectia va fi facuta in functie de punctajul obtinut in cele trei semestre universitare. Cele 140 locuri de practica sunt oferite de firme iesene :  SC Bruk.Ro SRL, Unicredit Tiriac Bank, BCR, Emporiki Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank SA, Credit Agricole Bank, Irsido SRL, Gnoseo Company SRL, Ferroital Bivolari SRL, Auto Popa SA, HCC Polar SRL, SC Unica SRL, SC Grande Groupe SRL, American Experience, Sindi Tour, Sacara SRL, M&C Musical Instruments, Select Hotel, Simian SRL, CNC Industry, Tehnopolis SRL, Hotel Bellaria. “Ne-am dori ca pe viitor sa invitam la eveniment pe insasi reprezentantii firmelor pentru a intra in contact cu studentii, contribuind astfel la formarea viitorului personal”, a adaugat Paula Harabagiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *