Palas MallIn acest sfarsit de saptamana, ansamblul Palas ii invita pe ieseni si nu numai sa completeze sesiunile de cumparaturi cu evenimente deosebite. Amatorii de miscare sunt asteptati la un targ dedicat hobby-urilor, iubitorii ritmurilor vor fi incantati cu un spectacol al Filarmonicii, iar prichindeii se pot amuza la teatru de papusi.

De vineri pana duminica, in perioada 13 – 15 iunie 2014, in Atriumul Palas Mall si in parc se va desfasura Targul Adventure Hobby & Leisure, organizat in parteneriat cu Fundatia Romana pentru Inteligenta Afacerii. Amatorii de miscare vor cunoaste cele mai antrenante si placute modalitati de petrecere a timpului liber, iar cei care prefera adrenalina se vor informa despre hobby-urile de aventura. Vizitatorii aflati in cautarea unui mod nou de recreere pot consulta oferta expozantilor, care include activitati variate, pentru toate varstele: dans, fotografie, pictura, sculptura, tatuaje, echitatie, ciclism, squash, fotbal, parasutism, parapanta, alpinism, rafting, tenis, pescuit si vanatoare, paintball si airsoft, navo si aero modelism, arte martiale, box, fitness sau ski artificial. Pentru cei care au gasit hobby-ul preferat, participantii vor oferi informatii despre noutatile din domeniu si vor prezenta echipamente performante. In plus, cluburile vor sustine demonstratii pentru activitatile recreative promovate.

Sambata, de la ora 19.00, in parcul Palas, Filarmonica Moldova Iasi va sustine concertul „Sonoritati americane”. Sub bagheta dirijorului Doru Morariu, Corul academic „Gavriil Musicescu” va incanta publicul cu un program de muzica americana. Momentele artistice vor fi sustinute de solistii Cristina Honciuc, Silviu Cilinschi, Liviu Muntean, Cosmin Morariu, Radu Casiean si Radu Dumitru, fiind acompaniati instrumental de Gheorghe Margineanu, Luca Iuriciuc, Edith Arva, Eduard Egyed, Ciprian Nedelcu, Grigorita Mandache, Adrian Grigoras si Lucian Maxim. La spectacolul ritmat va participa si Corul de copii „Melodie” al Institutului Cultural Francez Iasi, condus de Mirela Palamariu.

Duminica, de la orele 11.00 si 18.00, prichindeii vor avea parte de noi intalniri cu marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Cei mici se vor amuza in compania personajelor din povestile indragite.

Pasionatii de shopping pot descarca My Style, prima aplicatie de tipul „fashion adviser” pentru smartphone lansata de un mall din Romania. Prin My Style, Palas le ofera o solutie inedita pentru consolidarea unui stil adaptat caracteristicilor fiecarei persoane, indiferent de gen sau varsta. Aplicatia este gandita pentru a fi un consilier de stil de ultima generatie si poate fi descarcata de pe platformele special dedicate telefoanelor smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *