Tineretea o ai o singura data

Posted on

Nu stiu ce m-a apucat de o perioada, dar m-a prins rau tare. Sau o fi toamna de vina? Chiar nu stiu… Cert este ca trec prea des de la o stare la alta, daca as fi fost femeie, mi-as fi inteles toate starile de tip sindromuri pre- sau post-mensturale, dar sunt barbat si chiar mi-este greu sa inteleg. Am luat in calcul chiar si schimbarea aerului si a altitudinii, a apei si a tot ceea ce ma inconjoara. Dar Sibiul cred ca imi face mai mult bine decat mi-a facut vreodata Iasul.

Si uite asa, trecand de la o stare la alta, ma trezesc cu tot felul de dorinte pe care pana acum nu le-am avut. Vreau sa incep in primavara scoala de soferi pentru ca e posibil sa fiu printre ultimii tineri de 25 de ani care nu are permis de conducere. Vreau sa fac echitatie, am vazut un club la cativa kilometri de Sibiu; dar pentru asta mi-ar cam trebui masina sau inca un prieten (care sa aiba masina) si sa mergem impreuna. Vreau sa merg si eu, ca nu am mers niciodata la un bordel. Daca nu, macar sa merg la masaj erotic. Imi dau seama ca am 25 de ani si nu am facut niciodata multe chestii faine si daca nu le fac acum, cand le voi face? La 40-50 de ani, cand or sa ma doara toate oasele, cand or sa ma bata la cap copiii si nu voi avea timp si chef de nimic.

Asadar, sa intru intr-o cladire, aparent banala, dar imediat ce intru, sa vad de-a lungul coridorului multe usi inchise pe care scrie masajclub. Sau nu e asa? Am intrat intr-un film prea ca cele pentru adolescenti? Uite, de aceea nu e bine ca nu treci prin diferite experiente, nici macar nu stiu cum e interiorul unui astfel de loc. Adica cel mai bine ar fi sa ma gandesc doar la ceea ce stiu cu siguranta: o masa si maini suave de femeie. Destresare. Mai mult chiar, la cat de incordat am fost in ultima vreme, ar fi o totala decorporalizare.

Sunt luni de zile de cand nu am avut parte de un masaj lasic, traditional, iar masajul ma face intotdeauna alt om, imi incarca bateriile. Si imi imaginez ca la un altfel de masaj bateriile mele vor fi incarcate cel putin 150%. Mai mult ca sigur, cand as iesi de la o sedinta de masaj erotic lumea m-ar intreba daca am fumat ceva sau daca sunt pe pastile, atat de zen ma imaginez.

Of, chiar trebuie sa incep sa fac ceva cu viata mea. Ma refer cu placerile vietii.

Tineretea o ai o singura data, iar daca o ratezi nu mai poti reveni asupra ei.

Iarna asta, de Revelion, voi alcatui un bucket list. Iar din ianuarie va trebui sa incep sa bifez toate lucrurile pe care le voi trece pe acea lista.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *