mis valigeria palas mall.jpgPasionatii de cumparaturi, care se pregatesc de concediul de vara, se pot bucura de o noua destinatie de shopping cu stil, in Palas Mall. Pe 31 mai 2014, Valigeria.ro a deschis, in ansamblul Palas, al doilea magazin Mis Valigeria din tara. Situat la parterul Galeriei Palas Mall, Mis Valigeria este un magazin multibrand pe segmentul „bags, luggage and accessories”.

Noua locatie pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de trollere de toate dimensiunile, genti de voiaj, genti si rucsacuri pentru laptop, genti si rucsacuri sport, genti business si serviete, precum si genti fashion si accesorii pentru doamne.

Produsele provin de la producatori de renume mondial din domeniu, ca RV Roncato, Bric`s, Mandarina Duck, The Bridge pentru gama high-class de trollere, genti fashion si business, genti si rucsacuri sport, Tuscany Leather pentru genti lucrate manual din renumita piele de vitel de Toscana. In plus, Mis Valigeria comercializeaza si articole dedicate celor mici, precum trollere, rucsacuri si genti cu diverse personaje din desene animate, sub licenta Disney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *