Vacante de vis

Posted on

FOTO: travelfun.ro

FOTO: travelfan.ro

Si iata-ne, dragilor, ca ne pregatim sa trecem cu bine intr-un nou an, poate unul mai bun si mai prosper decat cel in curs.

Poate ca unii dintre voi sunt acum in vacanta, altii in concediu, poate unii sunt acasa, altii in vacanta sau altii care isi planuiesc vacanta sau vacantele viitoare. Acestia din urma sigur sunt interesati de oferte vacante ieftine, de fapt, cine nu este interesat sa sa distreze cat mai mult, sa viziteze locuri noi si sa se incadreze intr-un buget acceptabil. Firma Travel Fan Expert merge pe principiu „Ne place sa calatorim!” si de aceea oamenii din firma doresc ca si clientii sa calatoreasca in conditii de siguranta si sa beneficieze de servicii de calitate, la cele mai inalte standarde.

Din avantajele a fi client Travel Fun, amintim:

  • consultanta in alegerea vacantelor si destinatiilor de calatorie (merci acolo unde vrei sa calatoresti, avand informatii complete si beneficiind de servicii de calitate)
  • un numar de telefon disponibil 24/24 pentru situatii de urgenta
  • preturi care nu sunt umflate pentru clienti ce se doresc a fi loiali
  • atentia la detalii si promptitudine in a raspunde cererilor tale (raspuns garanta in maxim 24 de ore)
  • peste 6 ani de experienta in consultanta in turism (de leisure, corporate, ticketing, organizare de evenimente si activitati de tem-building pentru companii)
  • servicii turistice diverse, de la cazari individuale in tara si in strainatate, circuite de gru sau individuale, chartere, dar si asigurari medicale de calatorie.

Travel Fan vine cu o gama larga de destinatii de vacanta, de la Tarile Nordice- Tarile Baltice, la circuit Maroc, China de la Beijing la Shanghai, Israel – Pelerinaj de „Boboteaza” la raul Iordan, circuit India si Nepal, circuit Azerbaijan si Iran, 8 martie la Paris, circuit America de Sud, Scotia – Irlanda – Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), circuit Islanda … multe destinatii pe care le vezi doar in filme, documentare si imagini la TV sau pe net. De data asta, ai sansa sa visezi la ele, cu gandul ca le poti vizita.

Fiecare doreste sa scape de stresul cotidian si de monotonia localitatii in care traieste. De aceea, uneori, o vacanta bine planificata poate face minuni. Nu doar ca te intorci cu amintiri de neuitat (si o multime de povesti pentru prieteni, poze pentru retelele sociale), dar te intorci cu o experienta de viata, pentru ca intalnesti alte moduri de gandire, alti oameni si alte stiluri de viata. Practic, te intorci alt om, cu un bagaj in spate, un bagaj frumos si valoros.

Cu totii avem voie si visam cu ochii deschisi, dar, din cand in cand, trebuie sa ne gandim ca suntem oameni si nu suntem decat o trecere efemera pe Pamant si de aceea, ar trebui sa pretuim mai mult viata si experientele ei, sa ne gandim mai mult la noi, si nu doar la cum sa fim cei mai buni la munca si cum sa ne achitam ratele. Nu exista nu pot, ci doar nu vreau. Si daca vrei sa poti, iti poti transforma viata din ceea ce este, intr-o mare experienta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *