Iti suna ceasul dimineata, dai amanare, suna iar, opresti alarma, te dai cu greu din pat, te indrepti robotic spre bucatarie, pui cafeaua la foc, mergi la baie, faci un dus, te intorci, cafeaua este gata. Pui cafea in ceasca, te imbraci, zabovesti 5 minute cat sa bei cafeaua, apoi iesi din casa. Te indrepti spre munca, te uiti mereu la ceas, nu vrei sa intarzii, la fel cum nu vrei sa prinzi prea multe semafoare pe rosu sau diverse ambuteiaje. Totul este calculat, iar marja de eroare este prea mica. Ajungi la serviciu, dupa 4-5 ore iesi in pauza de masa. Mananci, mai bei o cafea, iar dupa alte 4-5 ore parasesti cladirea. Te indrepti spre casa, parca mai putin atent la ceas pentru ca oricum stii ca este tarziu, pentru ca ce a fost mai greu a trecut. Ajungi acasa, iti dai seama ca nu ai nimic in frigider. Iesi din nou, mergi spre un supermarket sa iti faci cumparaturile. Blocaje in trafic, cozi la casele de marcat, alte blocaje in trafic. Ajugni acasa si te pregatesti sa gatesti ceva. Te uiti la ceas. E ora 22.00 si te pregatesti sa mananci. Deschizi calculatorul, cauti un film. Posibil sa vezi filmul pana la capat. Faci un dus, te imbraci de somn, deschizi televizorul, il programezi sa se inchida peste 30 de minute si verifici iar telefonul sa vezi daca sunt puse alarmele pentru dimineata. Adormi. A doua zi o iei de la capat.

Probabil te gandesti la cariera. Probabil te gandesti ca esti cel mai bun la locul de munca. Cu toate acestea, ai aceeasi rutina zi de zi. Mai mult, esti cel mai bun la locul de munca, dar de doi ani de zile esti pe aceeasi functie. Ai avut doua sau trei cresteri salariale, cat sa simti ca lucrurile nu stau pe loc. Nu ai timp de altceva in afara job-ului pentru ca esti un om serios, un om de cariera.

Rupe lantul slabiciunilor

Poate ca scenariul descris mai sus nu se aplica celor sub 30 de ani. Dar, cu siguranta, sunt multi cei de +30 de ani care asta fac. Cred ca muncesc ca sa traiasca, dar de fapt traiesc ca sa munceasca. Uita sa rada, uita de micile placeri nevinovate. Uita ca fericirea e un puzzle alcatuit din multe-multe felii de bucurie. Stop. Fa o pauza, strica rutina. Intra intr-o zi intr-un salon masaj erotic in Bucuresti. Traieste si pentru tine. Nu te mai gandi la lucrurile care nu au importanta, doar actioneaza.

Posibile solutii

Masajul erotic are puterea de a-ti canaliza energiile. Te ajuta sa scapi de frustrati si de blocajele emotionale, iar starile de anxietate sunt eliminate.

Muncesti prea mult si traiesti prea putin. Lasa-ti mintea sa devina una cu trupul, traieste senzatii amplificate la maximum. Masajul erotic combina elemente care te ajuta atat fizic, cat si psihic.

Inceteaza sa mai fii robot. Din dorinta noastra de a face mai mult si de a vrea cat mai multe, uneori ne blocam in niste comportamente deloc sanatoase.

Viata o traiesti astazi, nu maine

Iesi mai des din casa, fa miscare. Iesi in oras cu prietenii sau colegii de munca. Mergi la un spectacol de teatru. Citeste o carte. Viziteaza-ti parintii. Iesi pe munte. Mergi in locul in care nu ai mai fost. Viata o traiesti azi, nu maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *