Cu mai multe ocazii mi-am exprimat gusturile mele in materie de ce inseamna frumos. Pentru fiecare persoana frumosul si uratul sunt percepute altfel. Asta tine de gust si estetic. Niciuna dintre cele doua notiuni nu tine de un comportament nascut, amandoua tin de suma experientei si a mediului. Am doua surori mai mari decat mine, oarecum este logic ca modelul feminin ce-mi place sa aiba ceva din surorile mele. La fel cum este normal ca barbatii sa caute in partenera lor de viata ceva din personalitatea sau infatisarea mamei. Freud a explicat mai bine cum sta treaba cu complexurile si cu  functionarea creierului uman in functie de mediu.

Asadar, vin dintr-o familie simpla formata din mama plus tata, doua surori si un frate: doi parinti, doua fete si doi baieti. Pentru perioada dinainte de 1989 asta era modelul familiei comuniste.  Venind dintr-o familie simpla, surorile mele au invatat (si m-au invatat) cat de frumoasa poate fi simplitatea. Nu le-am vazut machiate excesiv niciodata. De fapt, nu am stiut ce inseamna excesiv decat privind la altii. Una dintre ele purta parul lung, cealalta parul scurt, tuns simplu si elegant. Una prefera rochitele simple, pe corp, cealalta fustele simple, la fel, pe corp. Nu existau culori tipatoare, forme urate, totul era armonios. Cam asa cum sunt rochiile de pe magazinul online www.looktoramagazin.ro.  Rochia Adriana este cea mai graitoare in acest sens. Simpla si eleganta, croiala buna, culori armonioase. Oricum, cam toate produsele se bazeaza pe liniile trasate mai sus, iar eu, ca barbat, apreciez acele produse.

Cateva cuvinte despre magazin

Se stie ca eu am o slabiciune pentru produsele romanesti si incerc sa sprijin atat micii antreprenori, cat si marile companii romanesti. Ma simt eu mai implinit cand cumpar ceva made in Romania. Acesta este un motiv in plus pentru ca imi place ceea ce vad pe www.looktoramagazin.ro.

portalul apartine firmei Look Tora, o companie romanesca fondata in anul 2010, o companie care si-a propus sa devina in scurt timp un nume de referinta in zona shopingului online. Look Tora este producator, magazinele fizice se afla in Brasov, pe str. Iuliu Maniu nr. 36 si pe str. Zizinului nr.1 Portalul online este modul prin care compania face disponibile produsele sale si in afara Brasovului. Toate colectiile sunt originale si produse de catre firma brasoveana, iar colectiile sunt actualizate in pas cu tendindele din moda, un caracter distinctiv fiind reprezentat de diversitatea produselor comercializate.

Acestea fiind spuse, spor la cumparaturi sau la notat posibilele cadouri pentru persoana iubita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *